Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor sonunu getiremiyor

Trabzonspor sonunu getiremiyor

SPOR Haberleri

G.Saray’a son dakikalarda yediği golle bir puan kaptıran Fırtına, bu sezon öne geçtiği maçlarda 11 puan kaybetti

Süper Lig’de bu sezon oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Trabzonspor, 23 puanla zirve yarışını sürdürüyor. Bordo-mavililer, bu sezon Süper Lig’de öne geçtiği maçlarda en çok puan kaybeden takımların başında geldi. Karadeniz ekibi önde olduğu 5 maçtan 4 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 11 puan kaybetti. Trabzonspor evinde önde götürdüğü Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında son dakikalarda yıkıldı. 2-1 öndeyken Gençlerbirliği’nden 85’de gol yiyen bordo-mavililer, Galatasaray’dan 90’da gol yiyip bir puana razı oldu.

Yorgunluktan…
Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanında 1-0 öndeyken 40’ta kalesinde gol görerek sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Sivasspor maçında 3’te golü bulan bordo-mavililer, 41 ve 90’da yediği gollerle sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Başakşehir maçında ise 61’de öne geçen Karadeniz temsilcisi, 67 ve 78’de kalesindeki gollere engel olamadı. 90+6’da attığı golle karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Teknik direktör Ünal Karaman, bu durumun konsantrasyon eksikliğinden değil yorgunluktan meydana geldiğini söyledi.

Taktik Tunç’tan gol Sörloth’tan
Turkcell, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel bir projeye imza attı. Kas gelişmesi rahatsızlığı bulunan 13 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Tunç Genç’in hayali, Turkcell’in 5G teknolojisi sayesinde gerçek oldu. Tunç, sanal gerçeklik gözlüğü aracılığıyla Sörloth’u yönlendirdi, Norveçli golcü de takım arkadaşı Erce Kardeşler’in koruduğu kaleye gol attı.

PROGRAM BELLİ OLDU
İzmir’den Antalya’ya

Trabzonspor Altay ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarını bugün tamamlayıp İzmir’e gidecek. Hafta sonunda da ligde Antalyaspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer İzmir’den direkt Antalya’ya geçerek kampa girecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...