Anthony Joshua kemerlerini geri aldı!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Anthony Joshua kemerlerini geri aldı!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Anthony Joshua, ağırsıklet boks maçında Andy Ruiz ile rövanş maçına çıktı. Mücadeleyi 12 raunt sonunda kazanan Anthony Joshua, dört kemerini geri aldı.

BEN DE NAKAVT ETMEK İSTERDİM AMA...

Maç sonunda konuşan Joshua, "Bismillah diyorum. Bunu kazanabileceğimi biliyordum. Bu boksla alakalı bir durum. Ben de nakavt etmek istiyorum herkesi. Ona da kredisini vermek lazım. Andy'ye ailesine saygı duyuyorum. İyi boksçular. Buradaki olay vurmak ve vuruş almamak. Mentalitemi hiç değiştirmem. Her zaman aç ve mütevazi kal. Her şeye hazırlanmak lazım. Kariyer tecrübe ile alakalıdır. Yenildim, saygı duydum. Haya iniş ve çıkışlarla dolu. Emekli olmamı söyleyenler vardı. Hadi oradan." ifadelerini kullandı..

ÜÇÜNCÜ RAUNDU İSTİYORUM

Maç sonunda bir rövanş daha isteyen Ruiz, "Yapmam gerektiği kadar hazır olamadım. Maçtan önce çok kilo aldım .. O boks yaptı etrafımda. Üçüncüyü yaparsak en iyi durumumda geleceğim. Daha çok çalışacağım. Mazeret yok. Joshua iyi bir iş çıkardı. Suudi Arabistan'da bana destek veren herkese teşekkür ederim. Çok fazla onu yakaladım. Çok fazla tereddüt ettim. Kombinasyonlarımı kuramadım." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...