HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Juventus'tan Merih Demiral paylaşımı

Düzenleyen: /
Juventus'tan Merih Demiral paylaşımı
Merih Demiral, Juventus, Haber

SPOR Haberleri

İtalyan devi Juventus, resmi Instagram hesabından milli oyuncu Merih Demiral'ın fotoğrafını paylaşıp "Demir adam" notunu düştü. Bu paylaşım futbolseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Leverkusen'ı 2-0 yendiği karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Merih Demiral, gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Yaptığı kritik müdahalelerle maça damga vuran Merih için Teknik Direktör Sarri 90 dakika sonunda, "Bugün Merih en agresif oynayan oyuncumuzdu ve bu yüzden diğerlerinden daha iyi göründü" dedi.

PAYLAŞIM 344 BİN BEĞENİ ALDI

Juventus resmi hesabı da milli oyuncumuzun fotoğrafını resmi Instagram hesabından paylaştı. "Demir adam" notuyla paylaşılan fotoğrafı 1 saatte 344 bin futbolsever beğendi. Juventuslu bazı oyuncuların da fotoğrafa yorum yaptığı görüldü.

Juventus'tan Merih Demiral paylaşımı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...