Nzonzi'nin bileti kesildi

Nzonzi'nin bileti kesildi

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılarda ocak ayında gönderilecek ilk isim Steven Nzonzi... Performansıyla bekleneni veremeyen 30 yaşındaki futbolcu disiplinsiz hareketleri dolayısıyla süresiz kadro dışı bırakıldı

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray'da sezon başında Roma'dan kiralanan ve şu ana kadar sergilediği performansla beklentilerin altında kalan Steven Nzonzi konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamayla Fransız oyuncunun süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Nzonzi, 5-0 kaybedilen PSG maçı sonrası da sorulara verdiği kısa cevaplarla dikkatleri çekmişti. Maçla ilgili görüşleri sorulan oyuncu, "Sadece kaybettik" cevabıyla yetinirken kalan iki kulvardaki durumlarına ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine de sadece "Kazanmak istiyoruz" cevabını vermişti.

İdmanı terk etti
Nzonzi’nin kadro dışı kalma nedenleri ise şöyle; Fransız futbolcu daha önce teknik heyet tarafından maç içindeki umursamaz tavırlarından dolayı uyarılmıştı.  Nzonzi bu uyarılara rağmen kendisine çekidüzen vermedi. Oyundan her çıkarıldıktan sonra kendini toparlaması beklenirken performansı daha da kötüye gitti. Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain'e deplasmanda 5-0 kaybedilen maç sonrası sergilediği tavırla taraftarları da sinirlendiren Fransız futbolcunun son idmanı mazeretsiz bir şekilde terk etmesi bardağı taşıran son damla oldu ve 30 yaşındaki oyuncu disiplinsiz hareketleri dolayısıyla süresiz kadro dışı bırakıldı.

Falcao göreve
Sakatlıkların ardı arkasının kesilmediği sarı-kırmızılılarda Falcao’dan iyi haber gelmesi sevindirdi. Uzun süren sakatlık dönemini yavaş yavaş atlatan Kolombiyalı yıldız Ankaragücü maçında sahaya ilk on birde çıkacak. Daha önce Alanya ve PSG maçlarında oyuna sonradan giren golcü oyuncu bugün uzun bir aradan ilk on birde görev alacak.

Belhanda sırada!
Nzonzi'nin süresiz kadro dışı bırakılmasından sonra Younès Belhanda'yla da yollar ayrılıyor. Bu sezon kötü performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşatan Faslı oyuncunun menajerine takım bulması talimatı verildi. Her defasında takımda kalacağını söyleyen Belhanda’nın da ayrılık fikrini kabullendiği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...