Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lukoki Trabzon’a doğru

Lukoki Trabzon’a doğru

SPOR Haberleri

Ludogorets forması giyen kanat oyuncusunda problem yok, kulüpler pazarlık halinde

Ayağını yorganına göre uzatan kulüplerin başında gelen Trabzonspor için bir transfer iddiası var. Bulgar basınına göre sezon başında da bordo-mavililerin gündemine gelen kanat oyuncusu Jordy Lukoki, Trabzonspor’a çok yakın. Ludogorets forması giyen ve sezon sonunda mukavelesi sona erecek oyuncu için kulüpler ciddi görüşme halinde. Futbolcu açısından problem olmadığı ve habere göre Trabzonspor’un ocak ayında gerçekleşecek transfer için bir miktar bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor.

Denizli hazırlıkları
Bu arada UEFA Avrupa Ligi defterini çok önceden kapatan bordo-mavililer ligde yarın sahasında Denizlispor ile karşılaşacak. Basel maçında dinlendirdiği yıldızları yarınki mücadelede sahaya sürecek olan Teknik Direktör Ünal Karaman, galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını ifade etti. Tecrübeli teknik adam kalan 3 maçı da kayıpsız geçip devre arasına iyi bir yerde girmeleri gerektiğini öğrencilerine aktardı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...