Honda ve Ricky Brabec 2020 Dakar Rallisi'nden zaferle döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Honda ve Ricky Brabec 2020 Dakar Rallisi'nden zaferle döndü

SPOR Haberleri  / İHA

Monster Energy Honda Team, 2020 Dakar Rallisi’nden zaferle döndü. Uzun yıllar Dakar'dan uzak kalan takım, 8 yıl önce tekrar başladığı yarışlarda hem takım hem de pilot kategorisinde kazanmayı başardı.

Monster Energy Honda Team, 2020 Dakar Rallisi'nden zaferle döndü. Uzun yıllar Dakar Ralli'sinden uzak kalan Team HRC 8 yıl önce tekrar dünyanın en zorlu yarışına katılmaya başladı. Sekiz yılın ardından Honda pilotu Ricky Brabec, yarışın en başından Suudi Arabistan'da düzenlenen özel etaba kadar podyumda yer aldı ve yarıştan zaferle döndü.

Ricky Brabec elde ettiği bu zaferle birlikte Dakar Rallisi'ni kasıp kavuran ilk Amerikan pilot oldu. Üçüncü etaptan itibaren kesintisiz bir şekilde liderliği sürdüren Amerikalı pilot iki etap zaferine ulaştı. Yarışta sergilemiş olduğu istikrar kadar üstün navigasyon becerileriyle de önemli bir avantaj yakalayan Brabec, Honda CRF450 Rally ile yakalamış olduğu uyum ve yüksek temponun da katkısıyla zafere ulaştı. Monster Energy Honda Ekibi, 2020 Dakar Rallisi'nin tamamında üstün bir performans sergiledi. Brabec, 5 bin km'si süreli olmak üzere toplamda 7 bin 800 km mesafeyi kapsayan rallide iki etap zaferine (etap 3 ve etap 6) ulaştı. Bunun dışında José Ignacio Cornejo (etap 4 ve etap 12), Kevin Benavides (etap 7) ve Joan Barreda (etap 10) zafere ulaştılar. Birçok etapta defalarca en iyi ara zamana imza atan ekip 3'üncü ve 10'uncu etapta podyum kapattı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...