Vedat Muriqi kırmızı gördü, Başakşehir maçında sahada olacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Vedat Muriqi kırmızı gördü, Başakşehir maçında sahada olacak mı?

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Fenerbahçe'nin Gaziantep ile oynadığı maçta sarı kart gören Vedat Muriqi, Başakşehir maçında cezalı duruma düştü. Ancak maçın son bölümlerinde ikinci sarıdan kırmızı kart gören Kosovalı golcü, cezasını Türkiye Kupası maçında çekecek ve Başakşehir maçında sahada olacak.

Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada Vedat Muriqi kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe'de Kana-Bıyık ile girdiği hava topu mücadelesinde dirseğini kullandığı için 80. dakikada sarı kart gören Vedat Muriqi, Başakşehir maçında cezalı duruma düşmüştü.

Mücadelenin 90+5. dakikasında oyunu yavaşlatması nedeniyle bir sarı kart daha gören Muriqi, cezasını Türkiye Kupası maçında çekecek.

Muriqi sarı kart cezasını ligde çekecekti ancak kırmızı kart gördüğü için bu cezası Türkiye Kupası maçına yansıdı. Muriqi, Kayserispor maçının rövanşında sahada olmayacak.

YANAL: 'KONUŞULMASI AYIP'

Ersun Yanal ise maç sonunda "Vedat Muriqi formasını çıkarıp atılmasın diye biz saldırıyoruz. Golden sonra 'Sakın! dedim Vedat'a. Aman ha! Arkadaşlar biz böyle şeylere tenezzül eder miyiz! Burası Fenerbahçe kulübü. Bu seviyelerde bunların konuşulması ayıp" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...