Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ziraat Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı tarih belli oldu!

Düzenleyen:
Ziraat Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı tarih belli oldu!

SPOR Haberleri

TFF, Ziraat Türkiye Kupası finalinin 21 Mayıs Perşembe günü oynanacağını duyurdu. Ayrıca yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kura çekiminin 24 Ocak Cuma günü saat 15.00'te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacağı duyuruldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final, yarı final ve final programını bildirdi.

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA:

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kura çekimi, 24 Ocak Cuma günü saat 15.00'te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak.

Son 16 Turu'ndan sonra Çeyrek ve Yarı Final karşılaşmalarıyla devam edecek Ziraat Türkiye Kupası'nda final, 21 Mayıs 2020'de oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...