HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe Ricardo Rodriguez'i İstanbul'a çağırdı

Düzenleyen: /
Fenerbahçe Ricardo Rodriguez'i İstanbul'a çağırdı
Fenerbahçe, Ricardo Rodriguez, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Rodriguez’i İstanbul’a çağırdı! Bu durum “Fener limit artırımı için olumlu haber mi aldı?” sorusunu gündeme getirdi. Yönetim, Tahkim Kurulu'ndan olumlu cevap gelmesi halinde İsviçreli yıldızı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Fenerbahçe Ricardo Rodriguez'in transferine odaklandı. Sarı-lacivertliler Milan'da oynayan İsviçreli sol beki sürpriz bir şekilde İstanbul'a çağırdı. Bu gelişme limit artırımı için itirazda bulunan yönetimin Tahkim'den olumlu haber aldığı yorumlarına yol açtı.

YÖNETİM ELİNİ ÇABUK TUTTU

Tahkim Kurulu'nun bugün Sicil Kurulu'ndan gerekçeli kararı alacağı ve yapılacak incelemenin ardından kararını açıklayacağı öğrenildi. Gözler bugünkü Tahkim Kurulu toplantısına çevrildi.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU

Sarı-lacivertli yönetim Tahkim'den olumlu bir haber alması halinde Milan'da forma giyen 27 yaşındaki İsviçreli sol beki zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

PSV DE İSVİÇRELİ'NİN PEŞİNDE

Bu arada bu futbolcu için PSV'nin de devrede olduğu biliniyor. Hollanda takımının hocası Ernest Faber'in PSV'li yöneticilere Rodriguez'in alınması için baskısını artırdığı gelen bilgiler arasında...

BU SEZON SADECE 5 MAÇTA OYNADI

Milan'da 3. sezonunu geçiren Rodriguez bu sezon sadece 5 maçta forma giydi. İsviçreli yıldız geçtiğimiz sezon ise 40 resmi karşılaşmada oynarken çok başarılıydı. (Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...