Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Galatasaray'ın gözden çıkardığı isme kancayı taktı

Düzenleyen:
Beşiktaş, Galatasaray'ın gözden çıkardığı isme kancayı taktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş ve Kayserispor, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Jimmy Durmaz'ı kadrosuna katmak istiyor.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılarda takımdan gönderilmesi planlanan futbolcularla ilgili de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda forma şansı bulamayan isimlerden olan Jimmy Durmaz için Beşiktaş ve Kayserispor devrede. Beşiktaş'ın harcama limitiyle ilgili sorunları çözmesi halinde Jimmy Durmaz ile ilgileneceği öğrenildi.

10 MAÇTA 1 ASİST YAPTI

Galatasaray'ın da oyuncuyu yalnızca kiralamak istediği ve bu kararı oyuncuyla menajerine bildirdiği belirtildi. Beşiktaş'ın Abdullah Avcı ile yola devam etmesi ve transferle ilgili limit engelini aşması halinde oyuncunun siyah beyazlılara kiralanması bekleniyor. Jimmy Durmaz, Galatasaray'da şimdiye kadar 10 resmi maçta 338 dakika sahada kaldı ve 1 asistle oynadı. (Futbol Arena)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...