Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lemina: Futbollu günleri iple çekiyorum!

Lemina: Futbollu günleri iple çekiyorum!

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın sezon başında Southampton’dan kiraladığı Gabonlu yıldız “Evde çalışmalarıma devam ediyorum ve bu kâbusun bitmesi için dua ediyorum” dedi

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’ın yıldız orta saha oyuncusu Mario Lemina, GS TV’ye görüntülü konuşma üzerinden verdiği röportajda karantina günlerini anlattı. Kulübün verdiği programın dışında ekstra çalışmalar yaptığını da söyleyen Lemina “Ailece sağlımız yerinde. Evde kalmaya devam ediyorum. Kardeşimle birlikte aktif bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Formdayım ve kendimi iyi hissediyorum. Ancak tabii sahada olmayı, maçlı günleri çok özledim” ifadelerini kullandı.

> Onlara müteşekkiriz
Evde yapılan idmanın saha çalışmasının yerini tutmadığını söyleyen Lemina “Bir an önce bu kâbusun sona ermesini ve sahaya çıkmayı diliyorum. Yurt dışından aldığım haberlere göre durumun kötüleştiğini duyuyorum. Testleri pozitif çıkan tanıdıklarım var. Onlara uzaktan da olsa destek vermeye çalışıyorum. Dünyanın koronavirüs salgını sebebiyle çok zor günler geçirdiği dönemde, sağlık çalışanlarının özverisi herkesin takdirini topluyor” dedi.

Bir yıl daha kalabilir
İngiliz basını geçtiğimiz günlerde Southampton’ın salgın sebebiyle yurt dışına kiraladığı oyuncuların geri dönmesine sıcak bakmadığını yazdı. Bu durumda Lemina’nın kolaylıkla bir yıl daha kiralanması söz konusu olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...