Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İkinci Sosa yolda

İkinci Sosa yolda

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerde izleme komitesi, Velez Sarsfield forması giyen 23 yaşındaki Lucas Robertone’yi yakın takibe aldı.

Karadeniz ekibinde yeni sezonların hazırlığı da var. Sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan kaptan Jose Sosa ile mukavele uzatacak olan Trabzonspor yönetiminde izleme komitesi deyim yerindeyse yeni bir Sosa buldu; Lucas Robertona. O da Arjantin’den. Velez Sarsfield forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncuyu yakın takibe alındı. Kulübüyle bir yıl daha mukavelesi bulunan genç isim için scout ekibi çok olumlu rapor verdi.

> Kaptana sorulacak
1,73 boyunda olan ve sağ ayağını raket gibi kullandığı belirtilen genç ismin scout ekibine göre en önemli özelliği ise duran toplardaki ustalığı. Bu özelliğinden dolayı da Lucas’a “Yeni Sosa” yakıştırması yapılıyor. Oyun zekâsına da övgüler yapılan Arjantinli ismin, gelecek yıllar düşünülerek kadroya katılabileceği, yönetimin Sosa’dan da görüş alıp harekete geçmesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...