Bayram havası

Bayram havası

SPOR Haberleri

Marcao’nun şanssız sakatlığı sonrası gözler yedek kulübesine çevrildi. Ozan Kabak’ı da benzer şekilde parlatıp satan Fatih Terim, Emin Bayram’a “Hazır ol” mesajı yolladı. Donk’un diğer alternatif partneri ise Ahmet Çalık

YALIMCAN SARPYEL

Liglerin tekrar başlamasına sayılı günler kala Marcao’dan gelen sakatlık haberi Galatasaray’da şok etkisi oluşturdu. Geriye kalan sekiz haftaya şampiyonluk parolası ile hazırlanan sarı-kırmızılılarda mevcut kadroda defansın en kritik ismi olan Brezilyalı yıldız takımdan en az üç hafta uzak kalacak. Ülkesinin millî takımda sakatlanan Luyindama da sezonu kapatmıştı. Şimdi Fatih Terim sezona başladığı as kadrosunun iki stoperinden mahrum şampiyonluk yürüyüşüne devam etmenin hesaplarını yapmaya başladı. Marcao-Donk ikilisinin yakaladığı uyum ve Muslera’nın da harika performansı sayesinde sarı-kırmızılılar kalesinde sadece 20 gol görmüştü. Bu sayede zirve yarışının içine tekrar giren Galatasaray kalan sekiz haftada bu istikrarını sürdürüp mutlu sona ulaşmak istiyor.

> Kazanımı sever!
Fatih Terim her türlü senaryoyu düşünerek alternatifli plan yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı dönüp kulübeye baktığında elinde asıl mevkii stoper olan Emin Bayram ve Ahmet Çalık var. İki oyuncunun da birbirine göre farklı artıları eksileri de olsa Terim’in, Mariano’nun yokluğunda formayı vereceği isim henüz net değil. Ancak Bayram daha avantajlı. Sebebi de Fatih Terim faktörü. Tecrübeli teknik adam hem Galatasaray’a hem de Türk futboluna yeni isimler kazandırmıştı. Son örnek Bundesliga’ya giden Ozan Kabak. Fatih Hoca’nın, altyapıdan yetişen ve her geçen gün üzerine koyarak ilerleyen, güçlü fiziğiyle dikkat çeken Emin Bayram’a “Hazır ol” dediği öğrenildi. Donk’un yanında kalan sekiz maçta ya Emin olacak ya da tecrübeli stoper Ahmet Çalık.

ONYEKURU “23” DEDİ
Kutlama vakti

Galatasaray’ın devre arasında Monaco’dan kiraladığı ve sezon sonunda da bonservisiyle birlikte renklerine katmak için uğraştığı yıldız oyuncusu Henry Onyekuru dün 23 yaşına girdi. Takım içinde de çok sevilen Nijeryalı yıldıza, arkadaşları âdet hâline gelen Brezilya usulü bir doğum günü kutlaması yaptı.

SAĞLI SOLLU ORTALAR...
Aslan gol gol

Ligin başlaması için geri sayım sürerken Galatasaray çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren dünkü antrenmanda Aslan’ın ana odağı hücumdu.. Teknik direktör Fatih Terim önderliğinde yapılan idmanda sarı-kırmızılılar, uzaktan şutlar, yandan ortalar ve ver-kaç çalışmalarıyla Çaykur Rizespor maçına hazırlandı.

İSPANYA BASINININ İDDİASI...
Feghouli’ye talip var

n Galatasaray’ın hücumdaki etkin isimlerinden Sofiane Feghouli İspanya ekibi Real Betis’in yakın takibinde. İspanyol basınında çıkan habere göre, Cezayirli oyuncu için Galatasaray’ın 10 milyon avro bonservis bedeli talep ettiği ve tarafların önümüzdeki süreçte masaya oturacağı vurgulandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...