Başakşehir’e dev rakip

Başakşehir’e dev rakip

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi’nde son 16 turundaki ilk maçında LASK Linz’i 5-0 yenerek turu cebine koyan İngiliz ekibi için Okan Hoca “En son istediğimiz rakipti” dedi

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek ve yarı final  kuraları çekildi. İsviçre’nin Nyon kentindeki gerçekleştirilen kura çekimine göre. Medipol Başakşehir, son 16 turu ilk maçında 1-0 mağlup ettiği Danimarka’nın Kopenhag takımını elemesi hâlinde UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Manchester United (İngiltere) - LASK Linz (Avusturya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Kopenhag'daki rövanş karşılaşması 5 Ağustos tarihinde oynanacak.

> Final daha kolay
Başakşehir, çeyrek finali de geçerse; Olimpiakos-Wolves ile Sevilla-Roma eşleşmelerinin galibi ile final mücadelesi verecek. Eşleşmeyi değerlendiren Başakşehir’in hocası Okan Buruk “Biz bir sıralama yapmıştık, en son istediğimiz takıma Manchester United’ı yazmıştık. Belki de sekizli finalin favorisiyle eşleştik. Her şeyden önce Kopenhag’ı elememiz lazım. Orayı geçersek Manchester United’a hazırlanacağız” diye konuştu.

Biz yendik format değişti
Galatasaray’ın 1993 yılındaki tarihî Manchester United zaferini anlatan Okan Buruk “O tarihte onları elemek imkânsız gibi bir şeydi. Hatta o, Şampiyonlar Ligi formatının değişmesine sebep olan eşleşmeydi” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...