Hoş geldin Hatayspor

Düzenleyen:
Hoş geldin Hatayspor

SPOR Haberleri

Küme düşen Adanaspor’u deplasmanda son anda deviren Güney ekibi tarih yazarken, teknik direktör Mehmet Altıparmak da üst üste üçüncü defa bir takımı Süper Lig’e taşıdı

Mutluluğun adı Hatayspor... 1967’de kurulan ve tarihinde hiç Süper Lig’de yer almayan Güney temsilcisi, dün Adana deplasmanında tarihî bir başarıya imza attı. Ama bu başarı öyle kolay olmadı. Devresi golsüz biten maçın 54. dakikasında ev sahibi takımda Umut Sözen kırmızı gördü. 5 dakika sonra Adanaspor öne geçti. 78’de Barbosa skoru dengelerken 85’te Adanaspor’da Eze direkt kırmızıdan atıldı. 89’da Yusuf Süper Lig’i ilan eden golü kaydetti.
> Umutcan İşledici - Adana (İHA)

ÜST ÜSTE ÜÇ ŞAMPİYONLUK... ​
Süper hoca Altıparmak 

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın hanesinde de özel bir başarı yazılımı vardı. Altıparmak, bir önceki sezon Erzurum ve geçen sezon Gaziantep FK’nın ardından bu sezon da Hatayspor’u Süper Lig’e çıkarma başarısı gösterdi. Hatayspor’un başarısı taraftarlarını sokağa döktü.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...