Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sefer görev emri

Sefer görev emri

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yeni transfer politikası belirlendi. Maliyeti az, aidiyeti çok olan eski yıldızlara 'Yuvaya dönün' çağrısı yapıldı

Yalımcan Sarpyel

Pandemi sonrası oynadığı altı maçını da kazanamayan Galatasaray önce şampiyonluk sonra da Şampiyonlar Ligi hedeflerine veda etti. Önümüzdeki sezon için ciddi gelirlerden olan sarı-kırmızılılar, yüksek maliyetli isimlerle yollarını ayıracak. Aslan, gelecek yılın takımını kurarken, Futbol Federasyonu’nun kademeli olarak azaltacağı yabancı kuralı sebebiyle şimdiden hesap yapmaya başladı. Cim-Bom çözümü ise özüne dönmekte buldu. Hem maddi yüklerinin fazla olmaması, hem de takım aidiyeti sebebiyle boşta olan üç eski Aslan tekrar gündemde; Arda Turan, Semih Kaya ve Emre Çolak...

> Altyapıdan yetiştiler
Kulüpleriyle sözleşmeleri sona eren üç oyuncu da menajerleri vasıtasıyla sarı-kırmızılılara haber göndererek yetiştikleri takıma dönmek istediklerini bildirdi. Arda Turan, maç başı ücrete imza atmaya hazır olduğunu söyleyince daha önce transferine karşı çıkan Başkan Cengiz de yumuşadı. Diğer taraftan Deportivo'dan ayrılan Emre Çolak ve Sparta Prag ile sözleşmesi biten Semih Kaya'nın dönüşüne Terim'in de onay verirse sarı-kırmızılıların altyapısından yetişen üç oyuncu önümüzdeki sezon tekrar Galatasaray forması giyecek.    

G.SARAY'DAN YABANCI HAMLESİ
G.Saray TFF'nin aldığı yeni yabancı sınırlaması kararının iptali için Tahkim Kurulu'na başvurdu. Hatırlanacağı gibi alınan karara Fatih Terim de büyük tepki göstermiş, sarı-kırmızılı kulüp ise gerekli girişimlerin yapılacağını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...