Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyonun tur vakti!

Şampiyonun tur vakti!

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İstanbul’da Danimarka ekibini 1-0 mağlup eden turuncu-lacivertliler, tur atlarsa Manchester United ile eşleşecek

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan ve Avrupa kupalarında da yoluna devam eden tek Türk takımı olan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bu akşam Danimarka temsilcisi Kopenhag’a konuk olacak.  Parken Stadı’ndaki karşılaşma 19.55’te başlayacak. Müsabaka, beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak. Mücadele UEFA’nın aldığı karar sebebiyle seyircisiz olarak oynanacak. 19 Mart’ta oynanması gereken rövanş maçı Covid-19 salgını yüzünden ertelenmişti.

> Avantaj Başakşehir’de
İstanbul’da 12 Mart’ta oynanan ilk maçı Edin Visca’nın golüyle 1-0 kazanan Başakşehir, rövanş öncesinde avantajı elinde bulunduruyor. Turuncu-lacivertlilerin, Danimarka’da oynanacak maçta alacağı galibiyet ve beraberlikler adını çeyrek finale yazdırmasına yeterli olacak. Başakşehir, Kopenhag’ı elemesi hâlinde büyük ihtimalle çeyrek finalde İngiliz devi Manchester United ile eşleşecek. ManU, son 16 turu ilk maçında Avusturya temsilcisi LASK’ı 5-0 yenmişti.

20 yıl sonra güzel tesadüf
Başakşehir'in çalıştırıcısı Okan Buruk basın toplantısında, "İlk maçta kazandığımız bir avantaj var. Bir gol bulursak, daha büyük avantaj olacak. Bu düşünceyle sahaya çıkacağız" derken, "20 yıl önce bu statta (Parken) UEFA Kupası'nı kaldırmıştım. Güzel bir tesadüf. Yine mutlu olmak istiyoruz" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...