Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son Aslan Omar

Son Aslan Omar

SPOR Haberleri

Olimpiakos ile mukavelesi biten 28 yaşındaki Norveçli oyuncu ile üç yıllık anlaşma sağlandı. Omar Elabdellaoui senelik 1 milyon avro alacak.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’a bir takviye daha. Şu ana kadar bir tek eski oyuncusu Arda Turan’ın transferini açıklayan sarı-kırmızılılar, uzun uğraşlar sonunda Omar Elabdellaoui transferinde de mutlu sona ulaştı. Yunan ekibi Olimpiakos ile sözleşmesi sona eren Norveçli sağ beki ikna etmek için yönetim, yaklaşık iki aydır yoğun mesai harcıyordu. Olimpiakos’un takımda tutmak istediği 28 yaşındaki oyuncu, Avrupa’dan da talipleri olmasına rağmen Cim-Bom’un yaptığı üç senelik teklife ‘Evet’ dedi. Geçtiğimiz gün Olimpiakos formasını son defa UEFA mücadelesinde Wolverhampton karşısında giyen Elabdellaoui kısa bir tatil yapacak ve hafta ortasında İstanbul’a gelecek.

28 yaşındaki Omar, 2017 yılından beri Olimpiakos forması giyiyor. Bu sezon Yunan ekibi ile toplam 47 maçta sahaya çıkan Omar bir gol bulurken iki de asiste imza attı, toplam üç gole katkı sağladı.

DERDİ BONSERVİS
Israrcı Belhanda

G.Saray'ın problemli oyuncusu Belhanda bedava ayrılmanın ve transfer olacağı takımdan imza parası almanın derdinde. Faslı oyuncu Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede 1 yıl daha devam eden sözleşmesini tamamlamak istediğini ve bonservisi verilmedikçe hiçbir yere gitmeyeceğini ifade etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...