Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakemler yalan makinesine!

Hakemler yalan makinesine!

SPOR Haberleri

Spartak Moskova'nın sahibi Leonid Fedun, 2-2 biten Sochi maçının ardından yaşanan hakem hataları sebebiyle takımı Rusya Ligi'nden çekeceklerini açıkladı.

Müsabakanın son dakikalarında Sochi lehine verilen penaltılardan ötürü hakem Vasily Kazartsev ve VAR hakemi Alexei Eskov, eleştirilerin odağındaki isimler olurken Fedun Rusya'daki futbolu ‘soytarılık’ olarak nitelendirdi. Hakem Vasily Kazartsev ve VAR hakemi Alexei Eskov, açığa alındı.

> Bu ilk değil
Bu iki hakemin yalan makinesine gireceği ifade edildi. Hakem Kurulu Başkanı Viktor Kassai, her iki hakemin de sezon boyunca maç alamayacağını açıkladı. Spartak Moskova cephesinin bu gelişmelerinin ardından yumuşuması bekleniyor. Hakemlerin zaman zaman yalan makinesine girdiği Rus futbolunda daha önce Sergei Lapochkin de benzer bir durumla karşı karşıya kalmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...