Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

N'Sakala Kartal oldu

N'Sakala Kartal oldu

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takım Caner Erkin'in yerini doldurdu. Kongolu savunma oyuncusu siyah-beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

MURAD TAMER

Ve Beşiktaş ilk transferini açıkladı. Caner Erkin'in takımdan ayrılmasıyla birlikte sol beki sağlama almak isteyen siyah-beyazlılar Alanyaspor'dan Fabrice N’Sakala'nın transferini resmen bitirdi. Dün akşam saatler kulübün kuruluş tarihi olan 19.03'ü gösterdiğinde siyah-beyazlılar, sosyal medya hesabından ilk olarak gitar emojili bir paylaşım yaptı. Ardından "Beşiktaş'a hoş geldin Fabrice N’Sakala" yazısıyla Kongolu futbolcunun gitar çaldığı videoyla transfer duyuruldu. N’Sakala'nın transferi KAP'a da bildirildi. Buna göre futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. N'Sakala yıllık 850 bin avro alacak.

ATIBA TAMAM
Beşiktaş'ta 400 bin avroyu kabul etmeyen Atiba, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin girişimiyle bir yıl daha takımda kaldı. Çebi, Kanadalı oyuncuyla 500 bin avro artı bonuslar karşılığında el sıkıştı. Tecrübeli oyuncu bugün idmanlara başlayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...