HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Marcao'ya izin yok

Düzenleyen: /
Marcao'ya izin yok
Marcao, Marcao Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası Fatin Terim, Brezilyalı stoperin satışına sıcak bakmadığını söyleyince sarı-kırmızılı yönetim "Bonuslar hariç 15'ten aşağıya olmaz" restini çekti.

Yalımcan Sarpyel

G.Saray'ın iki sezon önce 4 milyon avroya transfer ettiği Marcao'ya, Roma talip oldu. İtalyan ekibi bonuslar dâhil 12 milyon avroluk ilk resmî teklifini sarı-kırmızılılara iletti. Bu durum fırsat olarak gözükse de hem yönetim hem de teknik heyet bu teklifi yeterli bulmadı. Galatasaray yönetimi, Serie A ekibine ilerideki ödemeler hariç net 15 milyon avroluk bir bedelden daha azına Brezilyalı oyuncuyu bırakmayacaklarını iletti.

Telles'ten 3,5 milyon
Cimbom, Belhanda, Babel, Jimmy ve Şener'in satışına yoğunlaşmış durumda. Bu isimlerin satışından gelecek para orta saha transferinde kullanılacak. İdrissa Doumbia için Sporting ile yeniden temasa geçilecek. Bu arada 6 milyon avroya Porto'ya satılan Alex Telles'in 40 milyon avro civarında bir bedele Manchester United'a gitmesi sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü. Galatasaray, anlaşma gereği bu transferden yaklaşık 3,5 milyon avro alacak. 

TERİM DİNLENDİRMİŞTİ
Aslar sahaya

Hem lige hem de Avrupa macerasına 3-1'lik galibiyetlerle başlayan Galatasaray yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Son şampiyon Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim Neftçi maçında dinlendirdiği aslarını sahaya sürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...