Kalinic’te kritik gün

Kalinic’te kritik gün

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın her konuda anlaşmaya vardığı Hırvat futbolcu bugün Atletico Madridli yöneticilerle görüşüp bonservisini bedava vermelerini isteyecek.

Murad Tamer

Burak Yılmaz’ın yerine bir golcü, Gökhan Gönül’ün yerine de bir sağ bek arayan Beşiktaş’ta bu hafta düğüm çözülecek. Uzun süre peşinden koştuğu sağ bek Nazım Sangare’yi Fenerbahçe’ye kaptıran siyah-beyazlılar Newcastle forması giyen DeAndre Yedlin’i kadrosuna katmak istiyor. 27 yaşındaki oyuncunun takımıyla 1 yıllık kontratı bulunuyor ancak son dönemde forma şansı bulamayan Yedlin, takımdan ayrılmak istiyor. 

‘Bırakın beni’ diyecek
Beşiktaş’ta asıl merak konulardan birisi ise forvet transferi. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Atletico Madridli Niko Kalinic ile her konuda anlaşma sağladı. İspanyol ekibi bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kalinic’i bedavaya göndermek istemiyor. 32 yaşındaki oyuncu yöneticilerle bugün bir görüşme gerçekleştirecek ve bonservisi konusunda kolaylık sağlanmasını isteyecek, ikna ederse de transfer bitecek.   

TÖRE MESAİYE BAŞLADI
2013’te Rubin Kazan’dan kiralık olarak Beşiktaş’a gelen ve 2016 yılında da siyah-beyazlı takımdan Premier Lig ekiplerinden West Ham’a transfer olan Gökhan Töre, ikinci Beşiktaş macerasına dün çıktığı idmanla başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...