Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Finalin adı: Lakers-Miami

Finalin adı: Lakers-Miami

SPOR Haberleri

NBA’de Doğu Konferansı Finalleri’nin 6. maçında Miami Heat, Boston Celtics’i 125-113 ile geçti ve seriyi 4-2 yapıp final biletini aldı.

Bam Adebayo, 32 sayı, 14 ribaunt ve 5 asistle "double double" yaparak finali getirirken çaylak Tyler Herro ise 11’i son çeyrekte olmak üzere 19 sayı, 5 ribaunt ve 7 asistlik bir performans sergiledi. Heat’in deneyimli yıldızı Jimmy Butler de takımına 22 sayılık katkı verdi.

Maç perşembe sabahı
2014’ten bu yana ilk defa finalde boy gösterecek Heat, 10 yıl sonra finale kalan Los Angeles Lakers’la çarşambayı perşembeye bağlayan gece 04.00’da karşılaşacak. Lakers, 17. şampiyonluk Heat ise 2006, 2012 ve 2013’ün ardından dördüncü kez mutlu son için mücadele edecek. Heat’in başantrenörü Erik Spoelstra, eski öğrencisi LeBron James’le rakip olmaları konusunda “Kimle karşılaşacağımızı biliyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...