Deniz Türüç'ün Leipzig maçındaki performansı taraftarı ikiye böldü

Düzenleyen:
Deniz Türüç'ün Leipzig maçındaki performansı taraftarı ikiye böldü

SPOR Haberleri

Tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçında Angelino'nun gollerine engel olamayıp Leipzig'e deplasmanda 2-0 mağlup olan Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu Deniz Türüç, gösterdiği performansla taraftarı ikiye böldü. Milli futbolcu sosyal medyada hem övüldü hem de eleştirildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında Başakşehir, Red Bull Leipzig deplasmanında boy gösterdi. Maça iyi başlayan Başakşehir, oyunun kontrolünü rakipe kaptırır kaptırmaz kalesinde Angelino'nun ayağından art arda 2 gol gördü ve mücadeleyi 2-0 ev sahibi takım kazandı.

Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan Norveçli yıldız Sörloth dün akşam yedekteydi. 5 değişiklik hakkını başka oyunculardan kullanınca yıldız oyuncu oyuna dahil edilmedi.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ
Transferin son gününde Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan Deniz Türüç dün gece sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. 27 yaşındaki futbolcu, ilk Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına Leipzig karşısında çıktı.

Başakşehir'de çıktığı Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda da gündeme gelen oyuncu, Leipzig karşısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...