Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jorge Jesus, 7 yıl önceki Fenerbahçe'yi unutamıyor: Beni en çok etkileyen maçtı

Düzenleyen:
Jorge Jesus, 7 yıl önceki Fenerbahçe'yi unutamıyor: Beni en çok etkileyen maçtı

SPOR Haberleri

Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, Estadio da Luz'un açılışının 17. yılına özel verdiği röportajda, bu stadyumda çıktıkları en unutulmaz maçın 2013 yılında Fenerbahçe ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi olduğunu söyledi.

Benfica'nın evi Estadio da Luz, açılışının 17. yılını kutlamaya hazırlanırken, Portekiz ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus, bu stadyumda en unutamadığı maçın 2013 yılında UEFA Avrupa Ligi Yarı Final'indeki Fenerbahçe karşılaşması olduğunu belirtti.

"STATTA İNANILMAZ BİR ATMOSFER VARDI"
Jorge Jesus açıklamasında, "Estadio da Luz'da çok mutlu anlar yaşadım. Beni en çok etkileyen maç ise Fenerbahçe karşısında Avrupa Ligi Finali'ne yükselmemizi sağlayan mücadeleydi. Türkiye'de 1-0 kaybettikten sonra burada 3-1 kazanmıştık. Müthiş bir maçtı. Statta inanılmaz bir atmosfer vardı. Beni en etkileyeni o karşılaşmaydı" ifadelerini kullandı.

Benfica'yı Kadıköy'de Egemen Korkmaz'ın golüyle 1-0 yenen Fenerbahçe, rövanşta Gaitan ve Cardozo'nun iki golüyle elenmişti. Benfica, finalde ise Chelsea'ye 2-1 kaybetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...