HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Futbol bizim, 3 puan PSG'nin

Düzenleyen: /
Futbol bizim, 3 puan PSG'nin
Medipol Başakşehir, PSG, Haber

SPOR Haberleri

Okan Buruk’un takımı yıldızlar topluluğu olan rakibi karşısında zaman zaman çok üstün oynasa da, ikinci maçtan da puan çıkaramadı. Önemli fırsatlar harcayan Başakşehir, Kean’in iki golüne engel olamadı.

UĞUR AKTAN

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Başakşehir, turnuvaya kendisi gibi mağlup başlayan Fransa şampiyonu PSG’ye 2-0 mağlup oldu. Devler Ligi’nin Katar sermayeli son finalistine karşı başa baş bir oyun ortaya koyan Okan Buruk’un öğrencilerinin mücadelesi alkış aldı. 

Navas’ı geçemedik

Kadrosunda futbol tarihinin en pahalı iki oyuncusu Neymar ve Mbappe’yi bulunduran güçlü rakibi karşısında Visca ile önemli fırsatlar yakalayan ancak Navas’ı bir türlü geçemeyen Başakşehir’i yıkan goller ise 64 ve 79’uncu dakikalarda 20 yaşındaki genç yıldız Moise Kean’den geldi. 

Atamayana attılar

70’te Deniz Türüç ile beraberlik fırsatını değerlendiremeyen temsilcimiz, önemli şansları kaçırmanın da moral bozukluğuyla son bölümde oyundan düştü. Rafinha’nın maça girmesiyle daha rahat pas yapan PSG kalan bölümde skoru korudu ve İstanbul’dan 3 puanla ayrıldı. 

EPUREANU: Hata kaldırmaz

Başakşehir’in stoperi Alexandru Epureanu, “Gole kadar başa baş bir mücadele oldu. Kornerde adam paylaşmayı iyi yapamadığımız için golü yedik. Bu kadar kaliteli oyuncuları olan bir takıma böyle hatalar yaparsanız gol yersiniz. Manchester United maçından umudumuz var” açıklaması yaptı. 

Futbol bizim, 3 puan PSG'nin

OKAN BURUK: İYİ OYNADIK AMA
Daha çok inanmalıydık

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk maçı değerlendirirken, “Oyunumuz, isteğimiz, maç içi aksiyonlarımıza baktığımızda oyuncularımı tebrik ediyorum. Dünyanın birçok yerinde bu maç izlendi. Türk futbolunu iyi bir futbolla temsil ettik” derken, “Tabi ki kaybetmek üzücü. Zaman zaman çok üstündük. Belki daha çok inanmalıydık. İzleyenlerin ‘Helal olsun Başakşehir’ dediği bir takım vardı sahada” şeklinde konuştu. 

Maçın hakkı bu değildi

Tecrübeli orta saha Mehmet Topal da, “Takımı tebrik etmek istiyorum. Avrupa’da 100. maçıma çıkmak benim için onurdu. Çok iyi oynadık. Gol pozisyonları da bulduk ama atamadık. Maçın hakkı bu değildi. Büyük bir kulüple oynadık. Sonuçta PSG iyi bir takım” sözlerini kullandı. Karşılaşmayı TFF Başkanı Nihat Özdemir ve A Millî Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi. Localara yüzde 50 oranında seyirci alındı.

HIZLICA 90 DAKİKA!

ALKIŞ: PSG’nin yıldızı Mbappe savunmamızın dengesini sık sık bozdu, iki de asist yaptı.
HAKEM: Hakem Ekberg’in maçın skoruna etki edecek derecede önemli bir hatası olmadı.
YANLIŞ: İlk golde Kean’in böylesine boş kalması, Başakşehir savunmasının büyük hatasıydı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...