HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Genç yıldıza ikaz: Ömür kaytarmasın!

Düzenleyen: /
Genç yıldıza ikaz: Ömür kaytarmasın!
Abdülkadir Ömür, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un eski hocası Sadi Tekelioğlu "Abdülkadir Ömür, Yusuf'tan daha yetenekli ama onun yarısı kadar çalışmıyor" dedi.

Trabzonspor'dan transfer olduğu Lille'deki performansıyla manşetlerden düşmeyen Yusuf Yazıcı bordo-mavili camiayı gururlandırırken, kurt teknik adam Sadi Tekelioğlu’ndan çarpıcı açıklamalar geldi. Altyapıda Yusuf ve Abdülkadir Ömür'ü çalıştıran Tekelioğlu "Ben Abdülkadir'in Yusuf'tan daha iyi olduğunu söylemiştim. Ondan hâlâ patlama bekliyorum" dedi.

Futbola odaklanmalı
Tekelioğlu, Karadeniz gazetesine yaptığı açıklamada "Abdülkadir geçen süreçte ya gerekeni yapmadı ya da yaptırılamadı. Performansı tatmin edici değil, Yusuf çok çalışıyor bunu biliyorum ama Abdülkadir onun yarısı kadar idman yapmıyor. Futbola odaklanmalı, başka şeylerle ilgilenmemeli'' ifadelerine yer verdi. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Abdülkadir, 9 maçta 1 gol attı, 2 de asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...