Pandemi Aslan’ı

Düzenleyen:
Pandemi Aslan’ı

SPOR Haberleri

Fatih Terim’in öğrencileri, 12. gücünden yoksun kaldığını tabelada gösterdi. Taraftarla bir başka olan Cimbom taraftarsız evinde 8 puan toplarken dışarıda 12 puan aldı

YALIMCAN SARPYEL

Tersine döndü
Koronavirüs süreci her şeyi altüst etti, ezberler bozuldu. Galatasaray açısından da karmaşık bir durumun olduğu istatistiklere bile yansıdı. Mesela Cimbom’un iç sahadaki üstünlüğü tartışılmazdı ve bir anlamda şampiyonluklar Ali Sami Yen’de kazanılan maçlardan geçerdi. Ancak maçların seyircisiz oynanmaya başlamasının ardından tablo terse döndü. Aslan özellikle iç sahada tanınmaz hâldeydi. Puan durumundaki detaylar da bunu belgeledi. 

İçi dışı farklı
Fatih Terim ve öğrencileri bu sezon içeride 5 dışarıda 5 maç yaptı. Taraftarın ve Fatih Terim’in Ali Sami Yen olarak dillendirdiği Türk Telekom’da 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alındı, toplam 8 puan toplandı. Pandemi döneminde dışarıda Aslan kesilen sarı-kırmızılılar, deplasmanda 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti, 12 puan elde edildi. İçeride rakip kalelere toplam 6 gol gönderen Cimbom, deplasmanda ise 8 defa ağları havalandırdı.

SAKATLARDA SON DURUM
Falcao’ya özel çalışma

Süper Lig’de cumartesi günü Hatayspor ile karşılaşacak Galatasaray hazırlıklarına devam etti. Florya Metin Oktay Tesislerindeki idmanda dayanıklılığa yönelik çift kale maç oynandı. Bir süredir çeşitli sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao, kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı. Falcao'nun Hatay maçında da forma giymesi zor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...