Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına'da kaleye kilit

Fırtına'da kaleye kilit

SPOR Haberleri

İlk iki maçında gol yemeyen bordo-mavililer, Sivas’a da bu izni vermezse göreve yeni gelen teknik adamla bir rekor kıracak.

Bordo-mavililerde sezon başındaki kötü gidiş yerini rekor hesaplarına bıraktı. Abdullah Avcı ile havası değişen Trabzonspor, ligde pazartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak. Erzurum ve A.Gücü maçlarını 1-0’lık skorlarla kayıpsız geçen Karadeniz temsilcisi, eğer Sivas’a karşı da gol yemezse bir 2017’den sonra ilk defa üst üste üç maçta kalesini kapatmış olacak. Ayrıca bir diğer ilk de kulüp tarihinde göreve yeni başlayan teknik adamın ilk üç maçında gol yememesi olacak.

Avcı’nın mutluluğu
Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ilk iki maçta alınan galibiyetin yanı sıra takımın genel performansı anlamında da mutluluğu var. Başarılı antrenör, basın mensuplarıyla sohbetinde “İlk geldiğimizden bugüne kadar çok iyi mesafe katettik. Takımı ayağa kaldırıyoruz. Daha iyi gözüküyoruz, daha da iyi olacak. Bazı oyuncuların performansının yükseldiğini görüyorum, bu da çok hoşuma gidiyor. Önümüzdeki maçlarda  bizim ışığımız daha belirgin yanacak” diyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...