HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kayserispor Teknik Direktörü Petrescu: Kaybedince asla memnun olmazsınız

Düzenleyen: /
Kayserispor Teknik Direktörü Petrescu: Kaybedince asla memnun olmazsınız
Dan Petrescu, Kayserispor, Gaziantep Fk, Haber

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-1 yenilen Hes Kablo Kayserispor'un teknik direktörü Dan Petrescu, sonuçtan memnun olmadığını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Petrescu, mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı.

Maçta puan veya puanlar almak için geldiklerini ifade eden Petruscu, şunları kaydetti:

"Sonuçtan memnun değilim. Kaybedince asla memnun olmazsınız. Fakat takımın sahada gösterdiği mücadeleden memnunum. Onları kutlarım. Maçı kazanmak istiyorduk. Yenmek veya berabere kalmak için geldik ama olmadı. Maçın içinde çok şans yakaladık ama bunları değerlendiremedik."

"Planladığımız her şeyi yaptık ve maçı kazandık"
Gaziantep FK'nin antrenörü Erdal Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Takımın 2 gün önce bir maç oynadığını ve kaybettiğini hatırlatan Güneş, şunları kaydetti:

"Maçın fiziksel anlamda zorluğundan ziyade psikolojik zorluğu vardı. 2 gün önce bir maç oynadık ve onu kaybettik. Bu maçla kendimizi psikolojik anlamda toparlamak zorundaydık. Sahada çok çalışma şansımız olmadı ama teori anlamda bireysel konuşmalarla futbolcuları maça hazırladık. Bugün sahada her şeyini veren, maçı çok isteyen 11 aslan vardı ve sonradan giren oyuncularla çok iyi iş yaptıklarını düşünüyorum. Maçtan önce planladığımız her şey gerçekleşti. İyi bir galibiyet aldığımız düşünüyorum. Son 2 hafta kazanmış, hoca değişikliği yapmış bir takım vardı. Planladığımız her şeyi yaptık ve maçı kazandık." 

Bir gazetecinin "Yeni hoca arayışlarında bir gelişme şimdilik yok, sizin devam etme durumunuz var mı?" şeklindeki sorusu üzerine Güneş, kulübün bir parçası olduğunu dile getirerek, "Ben bu kulübün, bu ailenin bir bireyiyim. Bu kulübün ileri gitmesi açısından elimden ne geliyorsa ben her göreve hazırım. Benim için burası olur başka yer olur hiç fark etmez. Bu kulübün daha iyi yerlere gitmesi için ben her alanda çalışmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...