Ömür'den ömür gitti!

Düzenleyen:
Ömür'den ömür gitti!

SPOR Haberleri

Avrupa’dan 20 milyon avroya yakın teklifler alan ancak menisküs yırtığı yaşayan Trabzonsporlu oyuncu şimdi de kırık sebebiyle üç ay sonra sahalara dönebilecek

Ah be Abdülkadir Ömür! Ah be Turkish Messi! Trabzonspor’un son dönemde Türk futboluna kazandırdığı ve Avrupa’ya açılmaya hazırlanan Abdülkadir Ömür, bir şanssızlık daha yaşadı. İki sezon önce Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun masaya 23 milyon avrodan oturduğu ve ciddi talipleri olan 21 yaşındaki genç isim, 2019’da menisküs yırtığı yaşamış formasından beş ay gibi bir süre uzak kalmıştı. Ve güncel piyasa değeri 15 milyon avrolardan 11 milyon avroya düşmüştü. Şimdi bunlara bir yenisi daha eklendi.

Zaman kaybettirecek
Konya maçında ayağında kırık oluşan Ömür yeniden bıçak altına yatacak. Ayağındaki şişliğin inmesinin ardından operasyon tarihi için karar verilecek olan Trabzonsporlu oyuncunun geri dönüşünün üç ayı bulması bekleniyor. Ömür’ün durumu hakkında bilgi veren aynı zamanda A Millî Takım Doktoru olan Ufuk Şentürk “Abdülkadir Ömür’ün gerçekleştireceği ameliyat geleceği için bir tehdit oluşturmuyor, hiçbir problem yaşatmayacak. Futbol kariyerini engellemeyecek sadece zaman kaybettirecek bir süre” dedi.

ÖMÜR İSTANBUL’DA
Başkan, yalnız bırakmadı

3-1 kazanılan İH Konya maçında ayağında kırılan ve Trabzon’da hastaneye kaldırılan Abdülkadir Ömür, ameliyat için İstanbul’a getirildi. Morali çok bozuk olan genç ismi Başkan Ahmet Ağaoğlu yalnız bırakmadı. Ömür’ün tedavisi özel hastanede devam edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...