Ömür'e selam yola devam

Ömür'e selam yola devam

SPOR Haberleri

Abdullah Avcı döneminin en baskılı oyununu sergileyen bordo mavililer Djaniny ile perdeyi açtı, Ekuban tabelaya perçin attı. Tek sayısını Piris'in penaltısıyla bulan G.Birliği’nin çabası yetmedi

UĞUR AKTAN

Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 11 maçın 10'undan puanla ayrılan ve hızla yükselişe geçen Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında da 2-1 kazandı ve üst sıralara tırmanmaya devam etti. Bordo mavili takımı Ankara deplasmanında galibiyete taşıyan goller son haftaların formda isimleri Djaniny ve Ekuban olurken, oynadığı son dört maçı da kaybeden Gençlerbirliği tehlike hattına girdi.

Ekuban attı, attırdı
Maç boyunca oldukça yüksek bir pas yüzdesiyle oynayan ve topa sahip olma oranında rakibine büyük üstünlük kuran Trabzonspor, gol perdesini 36'da açtı. Ekuban ile verkaça giren Djaniny kaleci Übeyd'i de çalımlayarak takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarı bu skorla biterken, 54'te fark ikiye yükseldi. Nwakaeme'den aldığı pası iyi değerlendiren Ekuban farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Piris'in golü yetmedi
Farkın ikiye yükselmesinin ardından oyundaki direnci iyice düşen ev sahibi takım, 86'da Piris'in penaltısıyla gelen golle umutlansa da kalan bölümde savunmasında açık vermeyen Abdullah Avcı'nın takımı 90 dakikayı 2-1'lik üstünlükle tamamladı ve üç puanın sahibi oldu. Trabzonspor bu skorla puanını 33'e yükseltirken, ev sahibi Gençlerbirliği üst üste dördüncü mağlubiyetini yaşadı.

Ömür'e hediye ediyoruz
Gollerine devam eden Caleb Ekuban, "Bütün takım arkadaşlarım adına konuşuyorum, attığımız golleri ve aldığımız galibiyeti Abdülkadir Ömür'e armağan ediyoruz. Ne olursa olsun onun yanındayız. İkinci yarı özelinde iyi değildik ama savunmamız sağlam durdu" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...