HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mesut Özil resmen Fenerbahçe'de!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mesut Özil resmen Fenerbahçe'de!
Mesut Özil, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Arsenal’den kadrosuna kattığı Mesut Özil ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, Mesut Özil transferini 'Rüya gerçek oldu' başlığı ile duyurdu.

Mesut Özil, resmen Fenerbahçe'de! Sarı lacivertli takım, Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde; Fenerbahçemiz, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’i resmen kadrosuna kattı. Arsenal’dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek. Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz. Hoş geldin Mesut.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada da "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda önceki kulübü Arsenal FC ile anlaşmaya varılmış olup, futbolcunun kendisi ile de prensip anlaşmasına varılmıştır." denildi. Mesut Özil 32 yaşında. 3,5 yıllık sözleşmesi hesaba katıldığında son durağının Fener olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...