Pelkas var sıkıntı yok

Pelkas var sıkıntı yok

SPOR Haberleri

F.Bahçe, Yunan oyuncunun skora katkı sağladığı maçlarda hiç puan kaybetmedi.

Sakatlıktan dönüp Trabzon maçının kahramanı olan Dimitrios Pelkas, performansıyla hayran bırakıyor. Ligde 18 maça 5 gol, 5 asist sığdıran Yunan yıldızın skora katkı sağladığı karşılaşmalarda Fenerbahçe hiç puan kaybetmedi. Fenerbahçe için sezonun en verimli transferi olarak kabul edilen Pelkas, gerçek mevkii on numarada fazla oynamasa da çabasıyla alkış alıyor.

Yunanların dilinde
Yunan basını da Pelkas’ın performansını yakından takip ediyor. Trabzon galibiyeti sonrası, “Pelkas, Bakesatas’ı yendi” sloganı üzerinden maçı gören Yunan medyasındaki en çarpıcı ifadeyi, Metrosport kullandı; “Dimitris Pelkas çoktan Fenerbahçe taraftarının dudağında bir şarkıya dönüştü.”

Caner’le devam
Fenerbahçe’de durumu en çok merak edilen isim Caner Erkin… Trabzon’a götürülmeyen oyuncunun kadro dışı bırakılmasının söz konusu olmadığı öğrenildi. Erol Bulut’tan özür dileyen tecrübeli oyuncunun Antalya maçı kadrosunda olması bekleniyor.

Szalai mest etti
Caner’in yerine Trabzonspor karşısında sol bekte görev alan Attila Szalai, performansıyla büyüledi. Maçta 33 isabetli pas yapan Szalai, mücadeleyi %85 gibi yüksek bir pas isabet yüzdesiyle tamamladı. Girdiği 10 ikili mücadeleden 6’sını kazanan başarılı oyuncu, 6 hava topu mücadelesinden de 4’ünde rakiplerine üstünlük kurmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...