Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kardeş gibiler

Kardeş gibiler

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın on üçer gollü ikilisi çok iyi bir uyum yakaladıklarını, sırtları dönükken bile nerede olduklarını tahmin edebildiklerini söyledi

Murad Tamer

Şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş'ın en önemli kozları olan Aboubakar ve Larin, giderek artan performanslarının sırrını açıkladı. Denizlispor karşısında birer gol atarak galibiyette yine önemli rol oynayan ikili, birlikte çok iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi. Aboubakar, “Sırtım dönükken bile Larin'in nerede olacağını biliyorum. O da aynı şekilde beni biliyor. Hücumda böyle bir uyum kolay yakalanmaz. Bu yüzden çok şanslıyız” dedi.

Goller artacak
Kamerunlu golcüye katılan Larin, “Aboubakar'ın sahada ne yapacağını çok iyi biliyorum. Bu da bize avantaj sağlıyor. Cenk Tosun da sakatlıktan dönünce gücümüze güç katacağız. Kalan haftalarda şu andaki performansımızdan daha fazlasını göstereceğimizden eminim” sözlerini kullandı. Ayrıca iki oyuncu da teknik direktör Sergen Yalçın’ı methederek hocaları sayesinde bu uyumu yakaladıklarını ifade etti.         

TOSUN YİNE YOK
Beşiktaş'ın bu akşam oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının kadrosuna sakatlıkları süren Cenk Tosun ve Montero alınmadı. Siyah beyazlılar dün sabah yapılan taktik idman sonrası akşam saatlerinde Malatya'ya giderek kampa girdi.

Aboubakar klasiği
Beşiktaş’taki ilk döneminde attığı goller sonrası Cenk Tosun ve Babel’i bulup havada çarpışma görüntüsü sergileyen Aboubakar, siyah beyazlı kulüpteki ikinci döneminde aynı görüntüyü Larin ile veriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...