HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaraylı oyunculardan öz eleştiri: Bir daha olmayacak

Düzenleyen: /
Galatasaraylı oyunculardan öz eleştiri: Bir daha olmayacak
Galatasaray, Mustafa Muhammed, Haber

SPOR Haberleri

Kendi aralarında toplantı yapan futbolcular, “Aleyhimize çalınan düdükler mazeret olamaz. Şampiyonluk istiyorsak hakemleri de yenmeliyiz” dediler.

Yalımcan Sarpyel

G.Saray’ın sekiz maçlık galibiyet serisi tartışmalı hakem kararları sonrası 2-1’lik Ankaragücü karşılaşmasıyla bitti, oyuncular iğneyi kendilerine batırdı. Aralarında toplantı yapan oyuncular şampiyonluk sözü verdiler. Aslan’ın yıldızları “Aleyhimize çalınan çok kritik ve ağır düdükler tek mazeretimiz olamaz. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Bu yüzden verilen yanlış kararları da yenmemiz lazım. Ankaragücü karşısında gücümüzü sahaya yansıtamadık. Bir daha bu tabloyu görmemek için daha çok mücadele etmeliyiz. Bu yenilgi son olacak” dediler.

Rotasyon kapıda
Alanya ve Erzurum karşısında kazanan takımı bozmayan Teknik Direktör Fatih Terim zorlu Sivas maçı öncesi kadroda değişikliğe gitmeyi planlıyor. Tecrübeli hoca, kırmızı kart gören Mustafa’nın yerine forvet bölgesi için Falcao, Babel ve Halil’i deniyor. Terim ayrıca orta saha ve kanatta da değişikliğe giderek sağda Feghouli, göbekte ise Taylan’ı düşünüyor. Ağrıları olan ve sağlık ekibinin yetişmesi için yoğun mesai harcadığı Taylan, bugünkü idmanda bir sıkıntı yaşamazsa Etebo’dan formasını geri alacak.    

İPTAL TALEBİNE RET
Mustafa’ya bir maç ceza

G.Saray, A.Gücü maçında rakibe dirsek attığı gerekçesiyle direkt kırmızı kart gören Mustafa Muhammed’in kartının iptali için TFF’ye başvurmuştu. Bu talep reddedilirken Mustafa’ya da bir maç ceza verildi. Mısırlı cezasını Sivas maçında çekecek.

Saracchi hazır
F.Bahçe maçının son dakikalarında sakatlanan Saracchi, tam bir ay sonra tedavi programının sonuna geldi. Uruguaylı sol bek dün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Saracchi, teknik heyete tamamen iyileştiğini ve Sivasspor maçında uygun görülürse oynamak istediğini belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...