2023’te kadınlara görev

2023’te kadınlara görev

SPOR Haberleri

“Hakemler konusunda yeterli değiliz. Kadın hakemlerimiz xgörev alırsa kaliteyi ve standardı artıracağına inanıyorum”

TFF Başkanı Nihat Özdemir’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel açıklamalar. “Federasyonumuz Türk kadınına inanıyor ve değer veriyor. Kadın futbolunun Avrupa’da üst seviyeye ulaşması için çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Özdemir, 2023 yılında kadın hakemlerine Süper Lig’de görev vermek istediklerini açıkladı.

Avrupa yetiştiriyor
Özdemir, "Bu hafta 2. ve 3. Lig’de hakemlerimizi görevlendirdik. 8 Mart dolayısıyla. Hakemler konusunda hâlâ yeterli değiliz. Hakemler konusunda Avrupa iyi hakemler yetiştiriyor. Süper Kupa’da 3 Fransız bayan hakem yönetti. Bu artarak devam etmeli. Futbolda kadın hakemlerimiz görev alırsa kaliteyi ve standardı artıracağına inanıyorum" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ:
Kadın sevgi ve saygıyı hak ediyor

∂ A Millî Takımın hocası Şenol Güneş: Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Kadın takımımıza destek için buradayız. Kadın saygı, sevgiyi hak ediyor. Ayrıcalık olacaksa kadımıza olsun, pozitif anlamında. Hem ruj sürün hem top sürün.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...