Yedlin sezonu kapattı, Galatasaray'ın elinde sağ bek kalmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Yedlin sezonu kapattı, Galatasaray'ın elinde sağ bek kalmadı

SPOR Haberleri  / Haberler

İlk yarıda Lens ile girdiği ikili mücadele sonrasında oyundan çıkmak zorunda kalan DeAndre Yedlin, kırık şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. ABD'li oyuncunun durumunun ciddi olduğu bildirildi. Yedlin'in özellikle sıcağı sıcağına ayağının üzerine basarak kendisini denemesinin ise sakatlığının artmasına neden olduğu öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcunun, sezonun geri kalan maçlarında forma giyme ihtimali çok az görülüyor.

Galatasaray'ın sağ bekte yüzü gülmüyor. Sezon başı kiralanan Omar'ın gözünden sakatlanmasının ardından yerine alınan DeAndre Yedlin de dün akşamki Karagümrük maçında sakatlık geçirdi. Linnes ve Şener'in de beklenen katkıyı veremediği sağ bek bölgesinde sezonun geri kalanı için sıkıntı daha da büyüdü. Sekerek oyundan alınan ve stadı değnekle terk eden DeAndre Yedlin'in geri kalan maçlarda oynama ihtimali zayıf.

ANDONE GİBİ
Yedlin'in kendisini denemesinin de sakatlığının artmasına sebep olduğu belirtildi. İngiliz basınında ise Yedlin'in sakatlığına yer verildi. Brighton'dan Galatasaray'a kiralık gelen Rumen forvet Florin Andone'nin de geçen sezon Rize maçında ayağı kırılmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. İngiliz basını, Premier Lig ekibi Newcastle'den kiralık gelen Yedlin'in de aynı kaderi yaşadığını yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...