İnanın çocuklar

İnanın çocuklar

SPOR Haberleri

Şampiyonluk umutlarını bağladığı maçta Gaziantep’i devirmek zorunda olan sarı lacivertlilerde Emre Hoca net konuştu: Kendinize inanın, hedefimize inanın.

Malatya’da iki puan bırakarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara daha alan Fenerbahçe, Gaziantep’i devirerek umut tazelemek hedefinde. Kazanmaktan başka alternatifleri olmadığını belirten teknik direktör Emre Belözoğlu takıma, “Yeter ki inanalım. Ancak o zaman zafere ulaşırız” mesajı verdi. Belözoğlu, “Kalitemizi sahaya yansıtmamız yeterli. Kendimizden başka hiçbir şeye, hiç kimseye ihtiyacımız yok” sözleriyle oyuncularına güven aşıladı.

Devler Ligi uyarısı
Matematiksel ihtimal devam ettiği sürece şampiyonluk yarışını bırakmayacaklarını vurgulayan Emre Belözoğlu, “Şampiyonlar Ligi hedefini de aklınızdan çıkarmayın. Mümkün olan en fazla puanı almak için savaşacağız” dedi. Gaziantep’i kendi taktiğiyle vurmayı planlayan Belözoğlu, savunma arkasına atılacak toplara ve kanat organizasyonlarına önem verirken, Mirallas, Dicko ve Maxim’e dikkat etmeleri yönünde de oyuncularını uyardı.

Gustavo kulübeye
Denizli ve Malatya maçlarında ilk on birde önemli değişiklikler yapan Emre Belözoğlu, bir kez daha takıma neşter vuracak. İrfan Can’ı kulübeye çekecek olan Emre Hoca’nın Gustavo’yu da kızağa alıp orta alanda Sosa ve Mert Hakan’a şans vermesi bekleniyor.

ATEŞTEN GÖMLEK
Fenerbahçe’de tam 7 oyuncu ceza sınırında. Serdar, Caner, Sosa, İrfan Can, Pelkas, Tisserand ve Sinan Gümüş bu maçta kart görmeleri hâlinde Başakşehir deplasmanında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...