Kartal’ı sıkıntı bastı

Kartal’ı sıkıntı bastı

SPOR Haberleri

Aboubakar'ın yokluğunda güvenilen Cenk Tosun'un sezonu kapatması moralleri bozdu. Kamerunlu yıldızın MKE Ankaragücü maçında da oynaması zor

MURAD TAMER

Beşiktaş kalan sekiz maç öncesi liderliğini perçinleştirmişken santrfor hattında yaşanan gelişmeler şampiyonluğa odaklanan camiayı strese soktu. Erzurum deplasmanında ağır bir sakatlık geçiren Cenk Tosun ameliyat edildi ve sezonu kapattı. Ara transfer döneminde Everton'dan kiralanarak yuvaya dönen millî futbolcu, Aboubakar'ın boşluğunu kapatması için kadroya dâhil edilmişti. Çıktığı iki maçta üç gol atıp bir de asist yapan Cenk Tosun ne kadar isabetli bir transfer olduğunu göstermişti ki, çok şanssız bir sakatlık yaşadı.

Abou hasret kaldı
Cenk Tosun'un sakatlanması yetmezmiş gibi Aboubakar'dan gelen haberler de can sıkıcı. Siyah beyazlıların ligde Larin'le birlikte en golcü ismi olan Kamerunlu yıldız dün yapılan idmanda da takımla birlikte çalışmadı. Kasımpaşa, Alanya ve Erzurum maçlarında forma giyemeyen Aboubakar'ın bu hafta sahalara dönmesi öngörülüyordu ancak Ankaragücü karşısında da sahaya çıkmasının zor olduğu öğrenildi. Millî takımdan sakat döndükten sonra formaya hasret kalan yıldız oyuncunun da moralinin bozuk olduğu bildirildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...