Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kolay şampiyonluklar

Kolay şampiyonluklar

SPOR Haberleri

Başkan Ali Sürmen, Fenerbahçe’nin o dönemde kolay liglerde kupalar kazandığını söyledi.

Trabzonspor’da 28 Nisan’da yapılacak Divan Başkanlığına yeniden aday olan Ali Sürmen’den önemli açıklamalar... Genç yönetici sayısının artması gerektiğini belirten Sürmen “Yenilenmek ve gelişmek zorundayız. Alttan gelen dip dalgasını görmek zorundayız” dedi. Ali Sürmen, transfer konusunda da İngiltere gibi bir takım kriterlerin getirilmesi gerektiğini ve bunu da yönetmeliğe koyup mevcut yönetimler için yabancı oyuncu alırken bağlayıcı olması gerektiğini söyledi. 

Özdemir’e sert çıkış
TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Trabzonspor'un FIFA’ya yaptığı başvuru sonrası, kulübün ihracını gündeme getirmesine sert tepki gösteren “Kimse Trabzonspor'a parmak sallayamaz. Buna izin vermeyiz” diye konuştu. TFF’nin 1959 öncesi şampiyonluk konusunda Fenerbahçe’yi kolladığını öne süren Sürmen “İdmanocağı o dönemde üç kere şampiyon oldu. Fenerbahçe, o dönem İstanbul’da kolay olanında şampiyonluklar almış ve bunu tescil ettirmek istiyor. Bu adil değildir” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...