Aslan tükeniyor (Galatasaray 1-1 Trabzonspor)

Düzenleyen:
Aslan tükeniyor (Galatasaray 1-1 Trabzonspor)

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın iki puan bıraktığı, F.Bahçe'nin BAY geçtiği haftada Fatih Terim'in takımı Edgar Ie'nin golüne Emre Akbaba'yla karşılık verebildi. Cimbom büyük fırsatı teperken şampiyonluk şansını iyice zora soktu

YALIMCAN SARPYEL

Evinde baskı gördü
Göztepe galibiyetiyle umutlanıp tekrar şampiyonluk yarışının içine girmek isteyen Galatasaray evinde konuk ettiği Trabzon karşısında kayıpları oynadı. İleri hattı etkili isimlerden kurulan bordo mavililer, sarı kırmızılılara baskı yaparak oyuna başladı. Aslan en etkili olduğu birinci bölgeyi özellikle ilk yarıda rakibine kaptırınca bütün dengesi bozuldu. İstediği gibi oyun kuramayan Cimbom hücumda da etkili olamadı ve bir puanla yetindi.

Savunma seyretti
Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzon rakip analizini iyi yapıp, dersine çalışmıştı. Hücum ederken iki kanatta da çizgiye kadar açılan Karadeniz ekibi, Galatasaray’ı savunmada geniş alanda oynamaya zorlarken şok baskılarla kaptıkları topları hızlı oyunda göbeğe oynadı. Bu sayede ilk yarıda arka arkaya pozisyonlara giren bordo mavililer yakaladıkları net dört fırsatta Muslera’yı geçmedi. 78’de Luyindama’nın uzaklaştırmadığı topu ağlara gönderen Edgar’ın golüne son dakikada Emre Akbaba cevap verdi: 1-1.

Forvetsiz bu kadar
Falcao’nun sakat, Mustafa Muhammed hasta, Onyekuru ağrıları arttığı için yoktu. Hücum hattında en az iki ismin kesin oynadığı hatta zaman zaman üçünün de birlikte yer aldıkları hesaba katılınca Aslan neredeyse bütün gol silahlarından yoksundu dün gece. Fatih Terim maça da Babel ile başlamayı tercih edince ilk yarıyı Cimbom evinde isabetli şut çekemeden tamamladı. İkinci 45’te oyuna dahil olan Halil hücum hattını hareketlendirse de Cimbom bir puanı son dakikada kurtarabildi. 

FATİH TERİM MAÇ SONRASI ARDA TURAN'LA DERTLEŞTİ
Hoca çok üzgün

Maçın ardından Fatih Terim ile Arda Turan yedek kulübesine âdeta yığıldı kaldı. İkilinin bir süre dertleştiği görüldü. Bu konu sorulan Arda, "Hoca gecesini gündüzünü buraya veren birisi... Fatih Hoca benim gördüğüm en çok çalışan teknik direktör olabilir. Her şeyi en iyi şekilde yapıyor. Bazen biz oyuncular hata yapıyoruz. Maç sonunda durum hakkında hoca öğrenci arasında konuşmalar yaptık. İnsan derin bir üzüntü yaşayınca farklı hissediyor doğal olarak" ifadelerini kullandı.

EMRE KILINÇ: ŞANSSIZ GOL YEDİK
Fırsat teptik
G.Saraylı orta saha Emre Kılınç, "Yediğimiz golde çok şanssızdık. Son dakikadaki golle 1 puanı kazandık diye düşünüyoruz. Elimize fırsatlar geliyor. Her seferinde fırsatları tepiyoruz. Önümüzde maçlar var. Lig daha bitmedi" açıklaması yaptı.

MUSLERA'DAN İTİRAF
Bir puan kazandık!

G.Saray'ın file bekçisi Fernando Muslera, "Tabii ki çok üzgünüz, buradan 3 puan ile ayrılmak istiyorduk. İstediklerimizi yapamadık. Dürüst olmak ve realist olmak gerekirse bugün bir puanı kazandık. Kafamızı kaldırmamız lazım. Rakipler de kaybediyor" dedi.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA
Gedson sakatlandı

Galatasaray-Trabzonspor mücadelesinin 51. dakikasında sarı kırmızılılarda Gedson Fernandes sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Saha içerisinde bir süre tedavisi yapılan genç oyuncu devam edemedi ve yerine Emre Akbaba oyuna dahil oldu.

Aslan tükeniyor (Galatasaray 1-1 Trabzonspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...