HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Liverpoollu golcü Salah: Yetti artık. Dünya liderleri, İsrail'i durdurun

Düzenleyen: /
Liverpoollu golcü Salah: Yetti artık. Dünya liderleri, İsrail'i durdurun
Muhammed Salah, Liverpool, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Filistin, İsrail , Haber

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un Mısırlı futbolcusu Muhammed Salah, İsrail zulmüne sessiz kalan liderlere seslendi.

Yıldız futbolcu Muhammed Salah, İsrail'in, işgali altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere saldırılarına tepki gösterdi. Salah, İngiltere Başbakanı Boris Johnson dahil bütün dünya liderlerine çağrıda bulundu. Salah, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Başbakan Johnson'ı da etiketleyerek, "Son 4 yıldır evim olan ülkenin Başbakanı (Johnson) dahil olmak üzere bütün dünya liderlerini masum insanlara yönelik şiddet ve öldürülmesinin derhal durdurulması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çağırıyorum. Yetti artık." ifadelerini kullandı.

Salah, bu paylaşımından kısa bir süre önce de Twitter hesabının profil fotoğrafına, Mescid-i Aksa külliyesindeki Kubbetu's Sahra önünde çekilmiş fotoğrafını koydu. Salah'ın paylaşımları kısa süre içerisinde takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...