Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cristiano Ronaldo'dan tarihi başarı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cristiano Ronaldo'dan tarihi başarı

SPOR Haberleri  / İHA

İtalya Serie A'da top koşturan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, inanılması güç bir rekora imza attı. Juventus'ta 131 maçına çıkan ve 100. golünü atan Ronaldo, 3 farklı takım ve milli takımda 100 gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti.

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cirsitano Ronaldo, tarihi bir başarıya imza attı. Ronaldo'nun formasını giydiği Juventus, İtalya Ligi 36. haftasında Sassuolo ile karşı karşıya geldi. Deplasman ekibi Juventus, karşılaşmadan Adrien Rabiot, Cristiano Ronaldo ve Paulo Dybala'nın golleriyle 3-1 galip ayrıldı. Ev sahibi Sassuolo, tek golünü 59. dakikada Giacomo Raspadori ile buldu.

RONALDO TARİHE GEÇTİ

Mücadelede 90 dakika yer alan Cristiano Ronaldo, Juventus'ta 131. maçına çıktı. Mücadelenin 45. dakikasında ağları sarsan yıldız oyuncu, siyah-beyazlı forma ile 100. golünü attı. Ronaldo bu golle, 3 farklı takım ve milli takımda 100 gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...