Ahmet Nur Çebi: Kupayı 19 Mayıs'ta almak istiyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ahmet Nur Çebi: Kupayı 19 Mayıs'ta almak istiyoruz

SPOR Haberleri  / İHA

Göztepe deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrılacak Süper Lig şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi, "Yarın federasyon başkanını arayarak rica edeceğim. 19 Mayıs’ta 19.03’te kutlama yapmak istiyoruz" dedi.

Kıran kırana rekabetin yaşandığı 2020-2021 Süper Lig sezonunu 84 puanla ve averajla Galatasaray'ın önünde bitiren Beşiktaş, Göztepe önünde aldığı 2-1'lik galibiyetle şampiyonluğunu ilan etti. Beşiktaş camiasını sevince boğan karşılaşma sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulundu. "Bunu başaran futbolcularımız ve hocamız" diyen Çebi, "Biz sadece gerekli ortamı hazırladık. Burada hakkı olanların haklarını teslim etmemiz lazım" dedi.

"Camia bizlere değer verdi. İnandık, geldik ve şampiyon olacağız dedik. Bunu ilk ve tek söyleyen bendim. Kimse buna inanmadı. Kolay olmadı. Pandemi dönemi, gelir yok, para yok.. Ağır borçlar var ve ağır yükler vardı" diyen Çebi, "Getirdiğimiz futbolculara ‘Bu kim’ dediler. ‘Bu kim’ dedikleri arkadaşlar da gereken cevabı verdi" ifadelerini kullandı.

Anadolu takımlarının çok iyi oynadığını ve rekabetin çok daha adil olduğunu belirten Çebi, şampiyonluk yarışında kopmaların olmadığını ve ligin bu sene keyif verdiğini ifade etti. 

"19 MAYIS 19.03'TE KUTLAMA YAPMAK İSTİYORUZ"

Çebi, "Yarın federasyon başkanını arayarak rica edeceğim. 19 Mayıs’ta 19.03’te kutlama yapmak istiyoruz. Kutlamalar maalesef pandemi nedeniyle stüdyo ortamında olacak ama hazırlıklarımız var” diye konuştu.

FUAT OKTAY'DAN ÇEBİ'YE TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ahmet Nur Çebi'yi telefonla arayarak şampiyonluk dolayısıyla tebrik etti. Oktay, görüşmede siyah beyazlı ekibin sezon boyunca sergilediği güzel futboluyla şampiyonluğu hak ettiğini belirtti.

Oktay, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade ederek, tüm Beşiktaş camiasına başarılar diledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...