Beşiktaş ve Galatasaray PFDK'lık oldu

Düzenleyen:
Beşiktaş ve Galatasaray PFDK'lık oldu

SPOR Haberleri

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın 'saha olayları', Galatasaray'ın 'usulsüz seyirci alınması' sebebiyle PFDK'lık olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ı 'saha olayları', Galatasaray'ı ise 'usulsüz seyirci alınması' yaktı. Cezalar bitmek bilmedi, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi 'talimatlara aykırı hareketi'nden, Galatasaray futbolcusu Arda Turan da 'sportmenliğe aykırı açıklamaları'ndan dolayı PFDK'ya sevk edildi. 

Galatasaray'a usulsüz seyirci darbesi
Galatasaray Malatyaspor maçında "usulsüz seyirci alınması" sebebiyle ve "talimatlara aykırı hareketi"nden ötürü artı olarak da COVİD-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere uymadığı için PFDK'ya sevk edildi.

Arda Turan'ı verdiği ropörtaj yaktı
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın maç sonrası bir röportajında yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle PFDK'ya sevki kararlaştırıldı.

Beşiktaş Göztepe maçındaki olaylar
Beşiktaş'ın Göztepe ile oynadığı maçta meydana gelen "saha olayları"  ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle artı olarak da COVİD-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere uymadığı için PFDK'ya sevk edildi.

Diğer yandan Ahmet Nur Çebi de aynı maçta "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...