Fenerbahçe 4-0 Elazığ maç sonucu, özeti ve golleri

Fenerbahçe 4-0 Elazığ maç sonucu, özeti ve golleri

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Elazığspor ile karşılaştı.

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Elazığspor ile karşılaştı.Teknik direktör Ersun Yanal, bileğindeki hafif ağrılar nedeniyle Emenike, belindeki ağrılardan dolayı Holmen'in yanı sıra Yobo ve Kadlec'i kadroya almadı. Sow ise ilk 11'de kendine yer buldu.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayan nbsp;mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetti.
FENERBAHÇE 4-0 ELAZIĞSPOR
KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR - CANLI nbsp; nbsp;
Fenerbahçe, SB Elazığspor'u Moussa Sow'un 3 ve Dirk Kuyt'ın tek golüyle 4-0 mağlup etti.
Mücadelede son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
90' Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Salih'in ceza alanına yerden ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
90' Sow, yine Elazığspor savunmasının arkasına koşu yaptı ve ara pasına hareketlenip ceza alanı içinde topu yine sağ çaprazdan ağlarla buluşturdu.
90' GOL! Sow
90' Yunus Yıldırım, mücadelenin sonuna 3 dakika ilave etti.
88' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği hakkı kalmadığı için Mehmet Topal, sekerek oyuna devam ediyor.
87' Etkili gelişen Fenerbahçe atağında savunma arkasına koşu yapan Hasan Ali'ye atılan ara pasta Hasan Ali topa hareketlendi ama kaleci Zülküf topun sahibi oldu.
86' Bu arada Fenerbahçe'de Mehmet Topal, bir ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve şu an tedavisi yapılıyor.
85' Konuk ekipte Serdar Özkan, rakip yarı alanda şık hareketlerle rakiplerinden sıyrılıp ceza alanındaki Noyan'a ara pasını attı ama kalesini zamanında terk eden Volkan topu uzaklaştırdı.
84' Karşılaşmada tempo iyice düşmüş durumda.
83' Her iki takımda da aynı dakikada oyuncu değişikliği. Fenerbahçe'de Raul Meireles'in yerine Hasan Ali Kaldırım, SB Elazığspor'da ise Serdar Gürler'in yerine Noyan Öz oyunda.
82' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül'ün ceza alanına yaptığı ortada Çağlar topu uzaklaştıran isim oldu.
81' SB Elazığspor'da oyuncu değişikliği. Deniz Yılmaz oyundan çıkarken Onur Ayık oyuna girdi.
80' Gelişen Fenerbahçe atağında Alper'in ara pasına sağ çaprazda hareketlenen Sow, topu kontrol etti ve ceza alanı içinde çaprazdan vuruşunda farkı 3'e çıkardı.
80' GOL! Sow
79' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Pierre Webo oyundan çıkarken Salih Uçan oyuna giren isim oldu.
78' Gelişen konuk ekip atağında Sane, ceza alanı dışından kaleye çok sert bir şut çekti ama top farklı şekilde dışarıya çıktı.
77' Hızlı gelişen SB Elazığspor atağında Serdar Özkan, sol kanattan taşıdığı topu ceza alanındaki Deniz'e ortaladı ama Deniz, topu kalabalık savunma karşısında iyi kullanamadı.
76' Kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Zülküf topun sahibi oldu.
75' Fenerbahçe'nin baskılı olduğu dakikalar. Yine sağ kanattan gelişen atakta Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunmaya çarpan top kornere gitti.
74' Fenerbahçe'de sağ kanatta topla buluşan Kuyt'ın kale sahasına yaptığı ortada Zülküf topun sahibi oldu.
73' SB Elazığspor, atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Yakın direğe yapılan ortada Gökhan topu uzaklaştırdı.
72' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül'ün ceza alanına ortasını Elazığspor savunması uzaklaştırdı.
71' Bu kez gelişen Elazığspor atağında Sane, topu rakip ceza alanı önlerinde aldı ve ara pasını Deniz'e gönderdi ama savunma topa ayak koyan taraf oldu.
70' Kullanılan serbest vuruşta Meireles'in uzak kale direği yakınlarına ortasında Alves'in kafa vuruşu yandan dışarıya çıktı.
69' Konuk ekip yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Görkem, Webo'ya faul yaptı ve karar serbest vuruş.
67' Etkili gelişen SB Elazığspor atağında sol kanatta topla buluşan Serdar Özkan'ın ceza alanına ortasında Deniz topu istediği gibi kontrol edemeyince savunma uzaklaştırdı.
66' Kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına yaptığı ortada savunma topu uzaklaştırdı.
65' Sol kanattan hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un ceza alanına ortasını savunma kornere gönderdi.
64' Gelişen SB Elazığspor atağında sağ kanatta topla buluşan Serdar Gürler'in ceza alanına ortasında Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
63' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın kale sahasına ortasına Sow ve kaleci Züljüf birlikte yükseldi ama top Zülküf'te kaldı.
62' Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Serdar Gürler, Alper'den topu almaya çalışırken faul yaptı.
61' Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın ara pasına hareketlenen Webo için ofsayt bayrağı kalktı.
60' Sol kanattan etkili gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in yakın direğe yaptığı ortada Sow'dan önce savunmada Görkem topu uzaklaştırdı.
59' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Cristian Baroni oyundan çıkarken Alper Potuk oyuna dahil oldu.
58' Sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Serdar Özkan'ın ceza alanına yaptığı ortada kaleci Volkan topun kontrolünü sağladı.
57' Mehmet Topal, yapılan tedavisinin ardından yeniden oyuna döndü.
56' Bu arada orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Mehmet Topal, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
55' SB Elazığspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada kale sahası içine gelen topu Alves uzaklaştırdı.
54' Gelişen Fenerbahçe atağında Meireles'e sert bir faul yapan Köksal Yedek sarı kart gördü.
53' Aynı noktadan kullanılan köşe vuruşunda Fenerbahçe savunması topu çok hızlı çıkardı ve 3 adamla rakip yarı alanda kaleci Zülküf'le baş başa kaldılar ama Cristian'ın kaleye vuruşunu Zülükf çıkardı.
52' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı içinde topla buluşan Köksal'ın sert şutunu Volkan bir kez daha kornere gönderdi.
51' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Ahmet'in kafa vuruşunu son anda Caner çizgi üstünde kornere gönderdi.
50' Bir başka SB Elazığspor atağında sol kanattan ceza alanına hareketlenen Serdar Özkan, Alves'in müdahalesiyle yerde kaldı ve Alves de sarı kart gördü.
49' Bu kez sağ kanattan gelişen konuk ekip atağında Serdar Gürler, Meireles'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
48' Gelişen SB Elazığspor atağında Serdar Özkan, ceza alanı yakınlarına kadar geldi ama savunmadan sıyrılamadı.
47' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alves, rakip ceza alanı önüne uzun bir pas gönderdi ama savunma topu uzak noktaya gönderdi.
46' Mücadelede ikinci yarı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.
Fenerbahçe, Moussa Sow ve Dirk Kuyt'ın attığı gollerle soyunma odasına 2-0 önde giren taraf oldu.
İlk yarıda son düdük çaldı ilk yarı sona erdi.
45' Yunus Yıldırım ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti.
43' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Volkan topu iki hamlede kontrol etti.
42' Sol kanattan gelişen SB Elazığspor atağında Serdar Özkan, Mehmet Topal'dan sıyrılamadı ama top Mehmet Topal'dan kornere çıktı.
41' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
40' Sağ kanattan gelişen Elazığspor atağında Fenerbahçe savunması topu kazandı ama ardından Mehmet Topal topu ayağında fazla tutunca araya giren Deniz Yılmaz'ın sert şutu savunmaya çarpıp kornere gitti.
39' SB Elazığspor'da erken bir oyuncu değişikliği. Pape Sow oyundan çıkarken Hakan Söyler oyuna dahil oldu.
38' Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Sow, iki rakibinden güzel sıyrıldı ama ardından kalabalık savunma arasından geçemedi.
37' Atak yönüne göre sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Caner'in uzak direğe ortasına Mehmet Topal ve Sow birlikte yükseldiler ama top dışarıya çıktı.
36' Bir başka Fenerbahçe atağında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Sow, kale sahasına pasını attı ama savunmaya çarpan top kornere gitti.
35' Mehmet Topal, rakip yarı alanda topla buluştu ve ceza alanı dışından kaleye sert şutu üstten dışarıya çıktı.
34' Moussa Sow, bu pozisyonda düdüğü duymadığı yönünde hakeme itirazlarda bulundu ama karar değişmedi.
33' Gelişen Fenerbahçe atağında ofsayta düşen Sow, düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart gördü.
32' Bir başka Fenerbahçe atağında Meireles, sağ kanattan ceza alanına ortasını yaptı ama Sow'u aşan top diğer kanattan dışarıya çıktı.
30' Gelişen SB Elazığspor atağında Deniz Yılma, rakip yarı alanda topla buluştu ve uzak mesafeden kaleye şutunu çekti ama Volkan için oldukça kolay bir top oldu.
29' Bu kez sağ kanattan gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Sow'un ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
28' Tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında Cristian'ın ceza alanı dışından şutu kaleciden döndü ve Webo sol çaprazdan kale sahasına ortasını gönderdi ama savunma topu uzaklaştırdı.
27' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un sağ kanattaki Webo'ya pasında Webo, topu oyun alanı içinde tutamadı.
26' Sivasspor savunmasında topla buluşan Özgür'ün rakip ceza alanında bulunan Deniz'e pasında Fenerbahçe savunması araya girdi.
25' Bu dakikayı Fenerbahçeli oyuncuların hazırlık paslarıyla geride bıraktık.
24' Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda yakın direğe yapılan ortada Görkem'in kafası üstten dışarıya çıktı.
23' Etkili gelişen Elazığspor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Serdar Özkan sol çaprazda şutunu çekeceği anda son anda savunma araya girip topu kornere gönderdi.
22' Fenerbahçe savunmasından Gökhan Gönül'ün Kuyt'a uzun pasında Kuyt, rakip savunma arkasına iyi sarkıp topla buluştu ve ceza alanına girip karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.
21' GOL! Sow
20' Elazığspor bu dakikalarda orta alanda pas yapmaya başladı
19' Caner korneri kullandı. Ceza sahasında Bruno Alves kafayı vurdu, savunma topu uzaklaştırdı.
18' Dirk Kuyt ceza sahası içinde topla buluştu. Kuyt'ın şutunu kaleci Zülküf kornere çeldi.
17' Elazığspor'da Pape Sow yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.
15' Serdar Gürler sağ kanattan korneri kullandı. Deniz Yılmaz kafayı vurdu ama meşin yuvarlak dışarı gitti.
14' Köksal sağ kanatta Mehmet Topal'dan sıyrılıp ceza sahasına son çizgi üzerinden sokuldu. Caner topu kornere attı.
13' Fenerbahçe golden sonra Elazığspor yarı sahasında daha fazla topla oynamaya başladı. Elazığspor kendi ceza sahası etrafında kalabalık kalmayı tercih ediyor.
12' Raul Meireles ceza sahası dışından kaleyi yokladı, top Zülküf Özer'in kontrolünde dışarı gitti.
11' Moussa Sow, 31 Mart'ta Kadıköy'de Akhisar'a attığı golün ardından ligde ilk kez fileleri sarstı.
10' Fenerbahçe korner kazandı. Caner korneri kullandı. Ön direkte Sow kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.
10' GOL! Moussa Sow.
8' Caner'in Serdar Gürler'e müdahalesine faul düdüğü çaldı. Serdar Gürler serbest vuruşu kullandı. Fenerbahçe ceza sahası içinde bir anlşık karambol yaşandı. Sane şutunu çekmek isterken Egemen araya girdi.
7' Karşılaşmanın ilk dakikalarında hem Fenerbahçe hem de Elazığspor orta sahayı rahat bir şekilde geçiyor. Oyun böyle devam ederse erken gol ve goller olabilir.
6' Portekizli Meireles'in yerde kalmasının ardından oyun durdu. Sarı-lacivertli futbolcu kalktı ve oyun yeniden başladı.
5' Fenerbahçe'de Raul Meireles orta sahada ikili mücadele sonrasında yerde kaldı.
4' Dirk Kuyt sağ kanattan ortasını ceza sahası içine yaptı. Altı pasın önünde Moussa Sow'dan önce kaleci Zülküf Özer topu kontrol etti.
3' Elazığspor'da Serdar Gürler ceza sahası dışından kaleyi yokladı ama top farklı şekilde dışarı gitti.
2' Baroni ile Meireles kısa paslarla Elazığspor ceza sahasıan sokuldu. Ceza sahası yayı üzerinde Çağlar araya girdi ve atağı kesi.
2' Elazığspor santranın ardından sağ kanattan Fenerbahçe kalesine yüklenmeye çalıştı. Sarı-lacivertli savunma kalabalık.
1' Karşılaşma Elazığsporlu futbolcuların vuruşuyla başladı.

STAT: Saracoğlu
HAKEM: Yunus Yıldırım
SAAT: 20.30
YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Cristian, Meireles, Kuyt, Webo, Sow
YEDEKLER: Mert, Hasan Ali, Bekir, Selçuk, Alper, Mehmet Topuz, Salih
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ELAZIĞSPOR: Zülküf, Deniz Aslan, Görkem, Çağlar, Özgür, Alper, Serdar Gürler, Sane, Serdar Özkan, Köksal, Deniz Yılmaz
YEDEKLER: Ivesa, İbrahim Kaş, Noyan, Onur, Victor, Bilica, Hakan Söyler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...