Fransa Açık'ta şampiyon belli oldu

Düzenleyen:
Fransa Açık'ta şampiyon belli oldu

SPOR Haberleri

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın tek erkekler finali bu akşam gerçekleşti.

Paris'te düzenlenen Fransa Açık turnuvasının tek erkekler finalinde, Sırbistanlı tenisçi Novak Djokovic ile Yunan Stefanos Tsitsipas karşılaştı. Djokovic, 11. oyunda rakibinin servisini kırarak 6-5 öne geçse de Tsitsipas, skoru 6-6'ya getirmeyi başardı. Çekişmeli geçen tie-break bölümünü 8-6 kazanan Tsitsipas, ilk seti 7-6 alarak 1-0 öne geçti.
İkinci sete Djokovic'in servisini kırarak başlayan Tsitsipas, isabetli vuruşlarıyla oyun boyunca rakibine üstünlük kurmakta zorlanmadı ve seti 6-2 alarak skorda 2-0 üstünlük sağladı.

2-0’DAN 2-2 YAPTI

Üçüncü sette Tsitsipas'ın servisini kırarak 3-1 öne geçen Djokovic, kalan bölümde yaptığı iyi savun ile seti 6-3 kazanarak skoru 2-1'e getirdi. Tsitsipas karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Djokovic, dördüncü seti 6-2 alarak skoru eşitledi. (2-2)
Djokovic, 4 saat 11 dakika süren mücadelenin ardından final setini 6-4, maçı da 3-2 kazanarak, şampiyonluğunu ilan etti.

Fransa Açık'ta şampiyon belli oldu


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...