Ali Koç döneminde 29 yabancı

Düzenleyen:
Ali Koç döneminde 29 yabancı

SPOR Haberleri

Her sezon kadroyu sıfırlayan sarı lacivertlilerde tam anlamıyla lejyoner kıyımı yaşanıyor. Kalıcı olmayı başaran Luiz Gustavo da topun ağzında.

M. EMİN ULUÇ

Ali Koç dönemi Fenerbahçe’sinde istikrar bir kelimeden ibaret oldu. Teknik direktör, sportif direktör, alt yapı gibi futbol takımı da sürekli bir değişim içinde. Her sezon sil baştan kadro yapan Koç yönetimi, üç sezonda 29’u yabancı toplam 52 transfere imza atarken, özelikle yabancı oyuncular açısından tam bir kıyım yaşandı. Takımda üst üste iki sezon kalıp da başarılı görünen tek isim Luiz Gustavo oldu. Ancak sambacı da devam edemeyecek gibi.

KİMSE BARINAMIYOR
İlk sezonun kiralıkları Moses, Benzia, Slimani ve Ayew gibi bonservisleriyle alınan Zajc, Jailson, Reyes, Frey de hayal kırıklığıydı. Sonraki sezon Rodrigues, Falette kiralık geldi. Allahyar, Rami, Zanka,Kruse, Muriç ve Gustavo alındı. Muriç önemli bir gelirle satılırken, alkış alan Gustavo takımda kaldı. Son sezon 22 transferin 13’ü yabancıydı ki, bugün Cisse, Samatta, Lemos, Perotti, Thiam, Ademi, Tisserand, Novak, Sosa yol ayrımında. Aynı Gustavo gibi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...