Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarihin en kötüsü

Tarihin en kötüsü

SPOR Haberleri

Elemelerde sadece üç gol yiyen Türkiye, finallerde ise oynadığı üç maçı da kaybetti, 8 golü ağlarında gördü

A Millî Takım, EURO 2020'de inanılmaz bir düşüş kaydederek büyük üzüntüye sebep oldu. Turnuva öncesi Avrupalı futbol otoritelerince bile 'sürpriz şampiyon adayı' olarak gösterilen ay yıldızlı ekibimiz tam anlamıyla hayal kırıklığına yol açtı. Özellikle defans hattımız tel tel dökülürken İtalya önünde alınan 3-0'lık mağlubiyetin travması diğer iki maçta da devam etti. Elemelerde sadece üç gol yiyen millîler averaj takımı oldu.

1996'dan da kötü
Galler karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası, en iyi üçüncüler şansı süren Şenol Güneş'in takımı İsviçre karşısında da beklenenden uzaktı ve aldığı ağır mağlubiyetle umutlarını tüketti. 1996 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı galibiyet alamadan, gol atamadan ve -5 averajla bitiren A Millî Takım, EURO 2020'de çok daha kötü bir tablo (-7 averaj) sergiledi ve tarihi âdeta tersten yazdı. Millîlerde maçın ardından üzüntü büyüktü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...